Black Friday November 22. - 29. között!

Ha már rég óta tervezed otthonodba valamelyik sporteszközünk beszerzését, bővítenéd a már meglévő edzősarkod vagy egy szerettedet szeretnéd meglepni valamilyen különleges karácsonyi ajándékkal, most kiemelt kedvezményekkel van lehetőséged megvásárolni őket.

Tudjuk, hogy sokszor nem könnyű hirtelen dönteni, és nem célunk impulzus vásárlásra buzdítani benneteket, ajánlásainkkal és szakmai tanácsainkkal is mindig elsődleges szempontunk, hogy olyan eszközöket állítsunk össze amire valóban szükségetek van! Ezért és hogy biztosan mindenkihez eljusson a lehetőség, nálunk a "Black Friday" egész héten tart!

És természetesen ha bármilyen tanácsra lenne szükséged vagy kérdésed merül fel a választott termékünkkel kapcsolatban bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a chat-ablakunkban vagy bármelyik elérhetőségünkön amit a Kapcsolat menüpontunk alatt találsz!

Az akcióban szereplő valamennyi terméket személyesen is van lehetőségetek megnézni és kipróbálni csodaszép, új bemutató termünkben egy finom kávé mellett.

Címünk: Grinder Fitness & Coffee Shop 1027 Budapest Frankel Leó út 7.

Várunk szeretettel!

Üdv,

WaterRower.hu csapata