ELASKO - a stretching optimális eszköze

Hogy ki mennyire hajlékony, nem egy állandó tényező. Bármilyen életkorban és edzettségi szinttel belekezdhet mozgástartománya növelésébe, hajlékonysága fejlesztésébe, testtartása korrigálásába.
Ha szeretné megtanulni, hogyan kell biztonságosan és hatékonyan nyújtani, az ELASKO nyújtókeret és az ELASKO nyújtási módszer a tökéletes az Ön számára.


Mi az ELASKO stretching keret? 

 

Az Elasko tulajdonképpen egy mobil bordásfal - egy nyújtásra tervezett fitnesz keret, mely különböző magasságokban elhelyezett rudakból, oldalsó kapaszkodókból, és egy kényelmes matracból áll. 
Elegáns, formatervezett és kellemes tapintású a tömörfa és vegán bőr alapanyagainak köszönhetően.
Összecsukható és a kerekei segítségével a falhoz állítható, vagy az ágy alá betolható, amikor nincs használatban.  

Az ELASKO stretching keret többféle fából megrendelhető webshopunkból >>

Mi az ELASKO stretching módszer?



A keret olyan kreatív és egyedi, dinamikus és ritmikus nyújtó mozgássorokat tesz lehetővé, melyeket a kortárs tánc, balett és a gimnasztika ihletett. 

ELASKO applikáció


A kerethez tartozó INGYENES applikációban különböző típusú gyakorlatok érhetőek el: flexibility nyújtás, core training, hosszabb gyakorlatsorok és állóképességet fejlesztő gyakorlatok. A gyakorlatsorok tudásszinthez igazíthatóak: az egyes gyakorlatokon belül különböző intezitású alternatívák találhatóak. 

Az applikációról:

  •  részletes videós útmutatókat tartalmaz
  • 40 különböző helyszínen felvéve
  • iOS és Android eszközökön is használható
  • angol és német nyelven elérhető

Személyes ELASKO coaching

Ez a program csak Önről szól!

Az ELASKO megálmodója, Sonja figyelmesen meghallgatja, MIÉRT döntött úgy, hogy az ELASKO-val szeretne nyújtani, és mit szeretne elérni.

A közös cél az, hogy megoldást találjanak az Ön igényeinek és céljainak megfelelően, és hogy megtanuljon magabiztosan és precízen nyújtani, valamint a helyes testtartást.

Az egyéni coaching tartalma:

  • online kapcsolatfelvétel, ahol megbeszélik az igényeket és kitűzik a célokat
  • személyre szabott videók
  • fejlődés online nyomon követése és gyakorlatok javítása

További információk, árak az ELASKO személyes coachingról itt >>

Hogyan válhat ELASKO stretching oktatóvá? 


Jóga, pilates, mobility, stretching oktatóként fejlesztené tudását?

Legyen egyedi a hazai piacon, aki az ELASKO stretching módszert oktatja vendégeinek. 

Az ELASKO termékek ideálisak azok számára, akik prémium kategóriás fitnesz stúdióval rendelkeznek, ahol egyéni vagy kiscsoportos órákat vezetnek. Az ELASKO tanfolyamok olyan nyitott gondolkodású szakembereknek szólnak, akik jóga, pilates, mobility személyi edzést tartanak, és szeretnék bővíteni tudásukat a stretching szektorban, szívesen dolgoznának innovatív termékekkel és koncepciókkal, hogy az órák szélesebb spektrumát tudják kínálni.

Mit fogsz kapni az oktatói képzésen? 

  • A képzést Sonja Laskowsky - az ELASKO alapítója tartja, aki 35 évnyi tapasztalattal rendelkezik a dinamikus nyújtás területéről. 
  • Az ELASKO-nak nem az a célja, hogy minél több edzőt „gyártson”, hanem hogy olyan szakembereket találjon, akik megértik a nyújtás, a jó testtartás és a kontrollált, célzott mozgás fontosságát.
  • A kurzuson részletesen megtanulhatod, hogyan kell végrehajtani a 10 legalapvetőbb gyakorlatsort.
  • Megtanulhatod, hogy hogyan kell kreatívan használni a kereten lévő rudakat és kapaszkodókat, hogy végtelen legyen a vele elvégezhető nyújtó, tartásjavító és erősítő gyakorlatok sora. 
  • Megtanulhatod, hogyan tudod használni az eszközt egyéni és csoportos órákon.
  • Megtanulhatod a gyakorlatok során használt helyes törzsizom használatot, testtartást és légzési technikát.
  • A tanfolyam során lehetőséged van több alkalommal is négyszemközt konzultálni az oktatóval.

További információk, árak az ELASKO oktatói képzésről itt >>

SONJA LASKOWSKY - az alapító

Sonja - az ELASKO módszer kitalálója - 35 évnyi tapasztalattal rendelkezik a balett, torna és dinamikus gyújtás területeiről. 15 évig vezetett egy nagy fitneszstúdiót, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett a különböző mozgásigényekről.
Jelenleg Londonban dolgozik igen elismert stretching-, és tartásjavító szakemberként, ahol neves edzőkkel dolgozik együtt és egy boutique fejlesztő stúdiót vezet, ahol privát fitnesz órákat és egyéni tanácsadást tart, illetve oktatókat képez.
Az ELASKO nyújtókeret prototípusa 10 évvel ezelőtt valósult meg elképzelései alapján, de a projekt 3 éve vett igazán nagy lendületet, amikor a NOHRD elkezdte gyártani a formatervezett eszközt, valamint megszületett az ELASKO applikáció. 

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni