ERGATTA - Játék alapú edzéstechnológia

Az Ergatta 2020-ban alakult New Yorkban, és azóta a WATERROWER | NOHRD exluzív partnere. A különleges párosítás több mint érthető. Az Ergatta első osztályú fitneszgépek vezető gyártóját kereste, amely megfelel a legmagasabb szintű tervezési és funkcionalitási követelményeknek.

 

EDZÉSEK JÁTÉKFORMÁBAN

Az Ergatta a gamification, a személyre szabás és a valós idejű teljesítmény visszajelzés alapelveit használja ki a lehető legversenyképesebb edzési élmény biztosítása érdekében. A videók és az oktatók követése helyett az Ergatta Training strukturált edzéseket kínál a felhasználóknak játék formájában.

A SZOFTVER

Az Ergatta szabadalmaztatott, dinamikus kalibrációja lehetővé teszi az edzési élmény személyre szabását; automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a felhasználó fejlődéséhez, így az edzések kellő kihívást jelentenek. Az új edzés egy gamified fitnesz gépen, mint az Ergatta Rower ideális azok számára, akik már nem találnak motivációt a hagyományos, oktató által vezetett fitnesz kínálatban.

MODERN

 Az Ergatta interaktív, versenyképes és jól átgondolt játékokkal elbűvöli Önt, és elrepíti edzéseit.

HELYTAKARÉKOS

Használata csendesen, és használat után könnyen tárolható a helytakarékosság érdekében. A víz felállított helyzetben is biztonságosan a tankban marad.

Bemutatkozik az AI edző

Az AI edző az Ön személyi edzője, aki visszajelzésekkel, gyakorlatokkal és személyre szabott oktatással irányítja az evezős utazást.
Számítógépes elemzés
Az Ergatta AI edző megkönnyíti a beltéri evezés elsajátítását, számítógépes elemzés segítségével elemzi az evezős mozgást, személyre szabott visszajelzést és betekintést nyújt, valamint releváns gyakorlatokat és oktatóvideókat ajánl. Az AI edző használata egyszerű, és minden tag számára értékes, és a tapasztalati szinttől függetlenül eszközöket kínál az evezési technika fejlesztéséhez.
A tagok hozzáférhetnek az AI edzőhöz az Ergatta mobilkísérő alkalmazásban. A telefon kamerájával az AI edző nyomon követi a kéz, a könyök, a vállak, a hát, a csípő és a térd mozgását, hogy elemezze az evezős mozgást. A helyes és helytelen technikák ezreire kiképezve megbízhatóan azonosítja a megfelelő evezési formát és a hibákat minden testtípusnál.

Gyakorlás és fejlődés

Edzés után az Ergatta a Great Form tagjait 0-tól 100-ig osztályozza, és a visszajelzéseket összesíti a hat leggyakoribb evezési hiba megoldása érdekében. A tagok megkapják az eredményeik lebontását az egyes hibák által elkövetett ütések számáig, valamint hozzáférést biztosítanak gyakorlatokhoz, oktatóanyagokhoz és edzésekhez a javítás érdekében.

Az Ergatta játékalapú fitneszplatform többi részéhez hasonlóan a tagok is motiváltak arra, hogy új csúcspontokat érjenek el, és idővel fejlődjenek.
Az AI edző bétaverziója minden Ergatta-tag számára 2023. december 19-én jelenik meg. A termék az Ergatta mobilalkalmazáson keresztül használható, amely letölthető az Apple iPhone App Store-ból. Az AI edző jelenleg csak iOS-en érhető el, az Android pedig valószínűleg 2024-ben lesz elérhető.

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni