SmartRow

iOS és Android készülékre is letölthető

Innen tudod letölteni a SmartRow applikációt:
  
     


A SmartRow egy csúcstechnológiás teljesítménymérő a WaterRower evezőpadhoz, amely vezeték nélkül csatlakozik okostelefonjához/táblagépéhez. A SmartRow belsejében található elektronika méri az abszolút teljesítményt, a távolságot, a csapásonkénti teljesítményt és a kalóriát, hogy pontosan nyomon követhesd teljesítményed.

Elemezd edzéseid

A SmartRow valódi laboratóriumi ergométerré varázsolja a WaterRower-t: nyomon követi az összes edzésmunkát, amit a későbbiekben kielemezhet.

Javítsd a technikádat

Az erőgörbe mutató használatával nyomon követheted az egyes csapásokat: így közvetlen visszajelzést kaphatsz a technikádról. Optimalizáld a csapásod hosszát, csúcserejét és teljes energiáját minden egyes áthúzásnál!

Kövesd nyomon a fejlődésed

A SmartRow elmenti az összes edzést, személyes rekordot és fitnesz-változót. Kövesd nyomon a fejlődésed!

Versenyezz másokkal

Hasonlítsd össze a teljesítményadatokat a többi WaterRower-tulajdonossal otthonod kényelméből, hívd ki csapattársad egy olimpiai 2 km-es távra, vagy egyszerűen csak találd meg napi motivációd a tempós hajóval versenyezve, hogy javítsd meg személyes legjobb eredményed!

A SmartRow alkalmazás csak azokkal a WaterRower evezőpad modellekkel kompatibilis, amelyek SmartRow teljesítménymérő okos eszközt tartalmaznak.

A SmartRow applikáció ingyenesen használható.