Shipping policy

Házhozszállítás: A Vásárló a megrendelt termék/termékek házhozszállítását a megrendelés leadásakor kérheti. Ehhez szükséges a lakcímnek, tartózkodási helyének megadása, ezek önkéntesen megadott információk, de nélkülük a szállítás nem lehetséges.

A szállítást a Szolgáltató az alábbi partnerekkel végzi: UPS; GLS; Futarszolgalat.hu

Amennyiben partner igénybevételével történik a házhozszállítás, abban az esetben a megrendelt termék mérete és súlya alapján a rendszer határozza meg, hogy a fentiek közöl melyik partner végzi a kézbesítést.

Házhozszállításkor a Vásárlónak számolnia kell azzal, hogy a futárszolgálat az olyan terméket/termékeket, amelyet/amelyeket egy ember nem tud biztonságosan mozgatni, így különösen a terjedelmes, az egyedi kezelés és az extra kezeléssel járó többletszolgáltatással feladott termék/termékek kézi mozgatásához szükséges eszközöket és munkaerőt, a kézbesítéskor a Vásárló (címzett) köteles biztosítani.

Vásárló ellenőrzi a profiljához rögzített szállítási és számlázási címet. A jelen ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy

  • a Szolgáltató a megrendelésről kizárólag elektronikus számlát állít ki, melyet a Vásárló a megadott e-mailcímére kap meg.

A rendelés véglegesítését követően az adott rendelés vonatkozásában a számlázási és szállítási adatokban változtatás nem eszközölhető.

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 175 § -ában foglaltaknak megfelelően és a jelen ÁSZF elfogadásával a Vásárló beleegyezik, hogy a Szolgáltató valamennyi értékesítésről elektronikus számlát állít ki.